България е и ще остане ангажирана към политиките на Съвета

...
 България е и ще остане ангажирана към политиките на Съвета
Коментари Харесай

Мария Габриел: България е и ще остане ангажирана към политиките на Съвета на Европа

 България е и ще остане ангажирана към политиките на Съвета на Европа- върховенството на правото, демокрацията и правата на индивида. Страната ни ще се  включи и в полемиките по  новите провокации в дневния ред на организацията - изкуствения разсъдък и правата на индивида, кибер сигурността и световните провокации.

Това съобщи заместител министър-председателя и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова по време на диалога си с Генералния секретар на Съвета на Европа Мария Пейчинович Бурич, оповестяват от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Габриел припомни, че през 2022 г.  се навършиха 30 години от участието на България в организацията, която има значима роля за демократичните промени в страната и присъединението ѝ към Европейския съюз.

„ Високите стандарти, които са одобрени от Съвета на Европа, са водещи при създаването и на националното законодателство ” означи вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

Тя даде за образец признатите неотдавна промени в правосъдната система, както и  във връзка с отбраната от домашното принуждение.

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова добави, че българската страна взе участие интензивно и в разширените области на съдействие на Съвета на Европа. Тя уточни, че едно от първите решения при встъпването ѝ в служба е било присъединението на България към съглашението за основаване на указател на вредите, породени от съветската агресия срещу Украйна.

Срещата с Генералния секретар на Съвета на Европа се състоя в границите на визитата на вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова в Страсбург, където тя организира срещи и с Генералния секретар на Парламентарната асамблея на съвета на Европа Деспина Хадзивасилио-Цовили и с ръководителя на Европейския съд по правата на индивида Шийфра О’Лиъри.



Вицепремиерът Габриел участва и на годишното послание за положението на Съюза, с което ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен очерта главните стратегически цели пред Европейския съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР